I Conti Facebook disattivati ​​ponu esse aduprati per spia da l'ombra

Facebook hè notu per vulè tene i so ami in voi. Sarebbe difficiule per uttene Facebook per cancellà i media è l'infurmazioni chì hà dighjà nantu à voi, è dinò, mentre pudete disattivà u vostru contu, ùn pudete micca cancellallu. In fatti, pudete disattivà è riattivà u vostru contu per capricci quante volte è tutte e volte chì vulete. Chì pò sembra utile, o ancu cunveniente, per quelli di voi fora chì sò à tempu impulsivi è indecisi. Sta capacità pò esse periculosa quantunque; disattivazione di u contu pò esse adupratu per spia altri conti Facebook da l'ombra da aduprendu conti chì ùn parenu micca esiste in realtà .





U metudu hè statu scupertu da Shah Mahmood è Yvo Desmedt à University College di Londra chì anu dimustratu chì stu tippu speciale di stalking di conti disattivati ​​hè quasi impussibile à rilevà è guasgi impussibile à piantà per via di lacune in i paràmetri di privacy di Facebook. Se Facebook sà ciò chì hè bonu per ellu stessu, li riparerà subitu. U prucessu passa un pocu cusì.

Prima fate un novu contu. Tù fate questu cù u vostru contu sè avete veramente, veramente bisognu di spià à qualchissia chì site digià amicu è pudete parte cù u vostru contu per fà. Generalmente un novu contu hè u modu per andà. Dopu, amicu u vostru marcu. Ci hè una varietà di modi per fà questu, ma quandu si tratta di e persone chì ghjucanu veloci è sciolti cun amicizia, hè abbastanza faciule. Infine disattivate u vostru contu. Dopu questu, site tuttu stallatu per stealth creepin '.



Ma avete disattivatu u vostru contu; cumu funziona? Semplici, basta à riattivà u vostru contu ogni volta chì vulete fighjulà e persone chì spiate è poi riattivallu appena avete finitu. Quandu si disattiva u vostru contu, ùn si presenterà più nantu à e liste d'amici di i vostri amichi, rendendu impossibile per elli adattà i vostri parametri di privacy o micca amichevuli. Quandu riattivate, sarete di ritornu nant'à e liste brevemente, ma i vostri obiettivi ùn riceveranu nisuna notificazione chì esistite di novu. L'unicu modu per pudè rimarcà hè una furtuna muta o fighjà slack-jawed à a lista di i so amichi tutta a ghjurnata è sì ùn attivate chè qualchì minutu per spià, site à pena un blip nantu à u radar. A disattivazione di u vostru contu entra essenzialmente in modu furtivu.

Fortunatamente, Facebook puderia emette un certu numeru di correzioni per questu abbastanza facilmente, sia avvisendu e persone quandu i so amichi partenu o si riuniscenu à Facebook (pussibule), mettendu qualchì tippu di limitazione per i conti appena riattivati ​​(iè, dirittu), o cumprendu conti disattivati ​​chì sempre avè u statutu d'amici nantu à a lista di l'amichi induve ponu esse amichi o avè cambiatu i so paràmetri di privacy (più prubabile). Per u momentu, tuttavia, qualsiasi stalkers chì utilizanu stu metudu - chì forse ùn ne era statu nanzu prima chì e nutizie surtissinu - sò praticamente impussibuli da vede o trattà. Hè, naturalmente, a menu chì ùn guardiate da vicinu quale amicu in primu locu, chì hè u megliu modu per trattà Facebook stalking di tutte e varietà, presente è futuru.

(via Buzzfeed )



Rilevante per i vostri interessi